Adres:

Azalealaan 62
4401 GV, Yerseke

Bereikbaar:

Maandag tot vrijdag: 09:00 - 17:00

T: +31 6 27849248
M: info@sfeermetmetaal.com

Plantenzuil| korte beschrijving

Ontdek de perfecte balans tussen functionaliteit en design met deze plantenzuilen, een verfijnde toevoeging aan elke vensterbank of woonkamer. Het metalen frame, voorzien van een dubbele poedercoating, biedt niet alleen duurzaamheid maar ook een moderne uitstraling. Het natuurlijke houten blad voegt een gezellige sfeer toe en maakt deze plantenzuilen geschikt voor zowel binnen als buiten.

Eigenschappen

Afmetingen:
Breedte: 19 cm

Hoogte: 39 cm - 29 cm - 19 cm

Materiaal:
Metaal + hout

Artikelnummer:
45810

Onze garantie

Bij SfeerMetMetaal streven we naar volledige klanttevredenheid. Daarom bieden we een eenvoudig retourbeleid aan. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop, kun je binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling, het product gratis retourneren. 

 

We zorgen ervoor dat het retourproces probleemloos verloopt, en je krijgt een volledige terugbetaling voor het geretourneerde artikel. Klanttevredenheid staat bij ons voorop, en we willen dat je met vertrouwen bij ons kunt winkelen.

Verzending

We bieden snelle en betrouwbare verzending voor alle bestellingen. Als u voor 17:00 besteld krijgt u het pakket binnen 3 werkdagen binnen.

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of je zorgen maakt over je bestelling.